Som una empresa d'instal·lacions ubicada al barri de Sants-Les Corts, amb més de quaranta anys en el sector al servei dels nostres clients, ens avala el que generació rere generació segueixin confiant en nosaltres i gràcies a la seva lleialtat i fidelitat, han fet que abastem els nostres serveis per tot el territori nacional.

Hem passat a signar pressupostos amb una encaixada de mà, a una acceptació del mateix via Fax, o un OK via correu electrònic, però la nostra responsabilitat i garantia sempre ha estat la mateixa.

Oferim serveis de: Aigua, gas electricitat, aire condicionat, calefacció, obra, metal·listeria, fusteria, pladur, pintura, porters automàtics ... Treballs verticals, desembussos.

 Avancem amb les noves tecnologies: veu, dades, xarxes informàtiques ... conscienciats amb el medi ambient: tractaments d'aigua, calefacció baix consum, aigües residuals ... Col·laborem amb Administradors de finques, adequant les instal·lacions a normatives, gestionant legalitzacions, certificacions i manteniment a comunitats, locals i habitatges. Realitzem tot tipus de treballs, des d'una petita reparació fins a una gran reforma.

Pressupostos sense compromís.

Instalaciones Martinez Masini, S.L.
C/Tenor Masini, 89
933391929
08028 - Barcelona
info@instalaciones-martinez.com
L-3 Metro Plaça del Centre - L-5 i L-1 Plaça de Sants - L-5 Badal